Sund PerformanceTM

Skab de bedste rammer for at holde dig mentalt rustet til et forhåbentligt langt og godt arbejdsliv. Med Sund Performance™ vil du opleve, at du bliver bedre til at fokusere, holde mentale pauser og prioritere dine opgaver. Det gør dig mere nærværende og optimerer din energi.

Med bare 10 minutters mental træning om dagen kan du få mere nærvær og optimere din energi.

Hvad fremtiden bringer af udfordringer, er svært at forudsige, men en ting er sikkert: du bliver ved at være dig. Derfor er det vigtigt, du skaber de bedste rammer for at holde dig mentalt rustet til et langt og godt arbejdsliv.

1fd6bd5c-00090256-64806bee

Sund Performance™ test

Tag Sund Performance™ testen og få svar på, hvor god du er til at fokusere, prioritere og tage mentale pauser. Du får også et træningsprogram der gør det nemt at komme i gang med træningen.

Tag Sund Performance™ testen

Guides og Podcasts

Lyt, og træn med på de guidede træningssessioner udviklet specifikt til Sund Performance™ af erfarne mentaltrænere. Find dem i vores podcast-serie ”Sunde stemmer” i din podcast-app, eller lyt med her.

Lyt til de guidede træningssessioner

Hjernen kan ikke følge med

Vores hjerne er ikke skabt til den mængde information, vi får i dag. Forskning viser, at vores evne til at holde fokus er faldet over de sidste 20 år. Derudover vandrer vores opmærksomhed ufrivilligt fra det vi laver i cirka 47 % af vores arbejdstid.

Når vi ikke er fokuseret, er vi mindre effektive, vi laver flere fejl og vores evne til at prioritere svækkes markant. Det har også en negativ effekt på vores trivsel. Når vi er distraherede, bliver vi lettere stressede og mindre glade.

Læs mere om Sund PerformanceTM

Sund PerformanceTM består af tre områder: fokus, mentale pauser og prioritering. Hvert område indeholder mentale træningsøvelser, som kan hjælpe dig til at blive en bedre version af dig selv.

Fokus

Mange af os oplever problemer med at fokusere og være til stede. Det går ud over vores livskvalitet og performance. Heldigvis behøver det ikke være sådan. Du kan nemlig træne din hjerne til at håndtere udfordringer, så du kan performe bedst muligt.

Læs mere

Mentale pauser

At holde regelmæssige pauser anses af nogen for en ”luksus”, men i virkeligheden er pauser en virkningsfuld og enkel måde at øge din koncentrationsevne og dit overskud på.

Læs mere

Prioriteringer

Hvis vi ikke prioriterer vores opgaver, ender vi ofte med at multitaske for at nå mere. Men undersøgelser viser, at hjernen ikke er i stand til at arbejde med to krævende opgaver på samme tid.

Læs mere

The materials are also available in English

Click here

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?