Overblik over sundhedsværktøjer

Styrk din sundhed – inspiration og råd med vores sundhedsværktøjer

I en travl hverdag, hvor der stilles store krav til os som mennesker, er det vigtigt at føle, at du er i både fysisk og mental balance. At leve et liv med sundhed og overskud vil vi gerne hjælpe dig med.

Med vores sundhedsværktøjer tilgodeser vi både fysisk og mental sundhed, så du med enkle og små ændringer i din hverdag kan tage et stort skridt på vejen for at forebygge sygdom og bringe mere sundhed ind i dit liv.

Vores sundhedsværktøjer indeholder en lang række gode råd, tests, podcasts og træningsprogrammer, der er udviklet i samarbejde med en række sundhedsfaglige eksperter.

Det hybride arbejdsliv

I dag er der mange, der arbejder efter
en hybrid model, hvor der er plads til fleksibilitet. Det sætter krav til den enkelte medarbejder. Her får du en lang række råd og værktøjer, der kan hjælpe dig i dit hybride arbejdsliv.

Gå til det hybride arbejdsliv

Coronaråd

Arbejdsdagen på hjemmekontoret under en coronapandemi kan være svær. Det kræver en del at holde motivationen og humøret højt. Her får du nogle råd til, hvordan du kan værne om din fysiske og mentale sundhed under corona.

Gå til coronaråd

Sund Performance

Sund Performance™ består af tre områder: fokus, mentale pauser og prioritering. Hvert område indeholder mentale træningsøvelser, som kan hjælpe dig til at blive en bedre version af dig selv.

Gå til Sund Performance

Skærm Tiden

Med skærmen ved hånden har vi mulighed for altid at være opdaterede og tilgængelige – både på arbejdet og derhjemme. Men når vi har vænnet os til at tjekke mobilen hele tiden, så kan det tyde på, at forbruget har taget overhånd.

Gå til Skærm Tiden

Skærm Søvnen

For at du kan yde dit optimale i en travl hverdag og opleve generel velvære både fysisk og mentalt, er god og uforstyrret søvn essentiel. Her får du gode råd om, hvad du kan gøre for at få den gode søvn.

Gå til Skærm Søvnen


Balance og mental trivsel

For at opnå trivsel, skal du være i balance. Her kan du få simple værktøjer og guides, der kan hjælpe dig med at minimere risikoen for mistrivsel og stress. Du får også råd til, hvad du skal gøre, hvis den alligevel rammer dig.

Gå til Balance og mental trivsel

Power Breaks

Der skal kun få ændringer til for at mindske de fysiske gener ved stillesiddende arbejde?
Her kan du finde tips og videoguides til, hvordan du får mere bevægelse ind i din arbejdsdag.

Gå til Power Breaks

Sunde Stemmer

Sunde stemmer er Danica Pensions podcastserie. I hvert afsnit har vi en ny gæst i studiet, der fortæller om deres syn på fysisk og mental sundhed. Lyt til og abonner på Sunde Stemmer på dit foretrukne podcast medie.

Gå til Sunde Stemmer

Sundhedstjek

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Derfor har vi sammen med Falck Healthcare udviklet Danica SundhedsTjek, som giver dig inspiration til at leve sundere og mindske risikoen for stress og sygefravær.

Gå til Sundhedstjek

Gå dig glad og sund

Er du ikke til løb eller udholdenhedstræning, eller har du svært ved at få motion ind som en naturlig del af din hverdag, så er der her gode nyheder. Du kan tabe dig, komme i god form og få et bedre humør af at gå.

Gå til Gå dig glad og sund

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes