I skal giftes

Det er en stor oplevelse at blive gift. Nyd festen, få styr på den fælles økonomi – og husk pensionen.

Måske tjekker I allerede løbende op på jeres forsikringer og pensionsopsparinger, så I begge er godt dækket ind. Ellers er ægteskabet en god anledning til at sikre det.

Med et PensionsTjek kan du hurtigt sikre, at din pensionsordning passer til dit liv
– også efter brylluppet.

Tag et PensionsTjek

Vidste du, at det også er muligt at vælge – eller begunstige – andre personer med din pensionsopsparing, hvis du skulle falde bort i en tidlig alder? Som udgangspunkt vil din ægtefælle få din pension, når du dør.

Læs mere ombegunstigelse.

Har du overvejet en ægtepagt? En ægtepagt beskriver, hvordan I ønsker at dele jeres økonomi – eksempelvis jeres pensionsopsparinger – hvis I skulle blive skilt. Som udgangspunkt skal pensionsopsparinger nemlig ikke deles ved skilsmisse. Derfor kan det være en god idé at vende spørgsmålet, allerede inden I bliver gift.

Hvis én af jer skulle blive syg og miste erhvervsevnen helt eller bare i en periode, har det stor betydning for økonomien, hvis I har en forsikring, der dækker ved tab af erhvervsevne og kritisk sygdom. Læs mere i boksene nedenfor.

Vi anbefaler som tommelfingerregel, at I hver især sikrer hinanden med en dækning ved dødsfald på en sum, som er fire gange jeres individuelle årsløn.

                                                                                                                                                                      Læs mere om vores forsikringer her

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?