Jeg er gået selvstændig

I samarbejde med Pension for Selvstændige (PFS) tilbyder vi dig attraktive pensionsløsninger, der sikrer dig, din familie og din virksomhed.

Mange selvstændige betragter deres virksomhed som deres pension, men en stor del får en ubehagelig overraskelse, den dag virksomheden skal afhændes. For kan virksomheden overhovedet sælges, og kan man få dét for den, man forventer?

Vores anbefaling er derfor, at du foretager dig en yderligere opsparing i form af en pensionsopsparing. Så du til dels ved, hvad du har, når dit aktive arbejdsliv er ovre, men også så du og din familie er sikret helbredsmæssigt.

Sammen med non-profit fonden Pension for Selvstændige (PFS) kan vi tilbyde dig attraktive pensionsløsninger. Aftalerne er forhandlet på vegne af flere end 35.000 selvstændigt erhvervsdrivende og sikrer dig den pensionsordning, der skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Læs mere om,
hvad vi kan tilbyde dig
som selvstændig

Læs mere

Kontakt os på vores linje for
Pension for Selvstændige


Tlf. 45 12 59 02
Mail: kontakt@danicapension.dk

 Du får individuel rådgivning, proaktiv kontakt og klare anbefalinger


På baggrund af indsigter om vores kunder og benchmark fra andre kunder vil vi løbende forudse dine behov.

Faktisk oplever minimum hver tredje dansker årligt mindst én begivenhed, der kan have betydning for deres pension og gøre det hensigtsmæssigt at tilpasse deres pensionsordning.

Når det sker, tager vi fat i dig, så du ved, hvornår du bør tjekke og tilpasse din pensionsordning - på den måde er du og din familie dækket bedst muligt.

Vi arbejder på, at din pensionsordning passer til dig og din virksomheds aktuelle situation, også når for eksempel lovgivningen ændres – og kontakter dig proaktivt med klare anbefalinger.

Det er kernen i at skabe tryghed for dig og sikre, at du har den rigtige pensionsordning. Gennem hele livet.

Med en pensionsordning hos os
får du som selvstændig:Mulighed for at blive økonomisk og helbredsmæssigt sikret rigtigt i dag, i morgen og i fremtiden.


Et sundhedstilbud, der dækker fra tidlig forebyggelse til intensiv behandling og opfølgning.


Rabatter i Danske Bank og lettere adgang til specialistrådgivning.En konkurrencedygtig pensionsordning med attraktive vilkår. Så du kan fokusere på dine kunder og din virksomhed.

 

Interesseret i at
vide mere?

 

Besøg PFS

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?