Jeg har fået mit første job

Farvel til studielivet og goddag til arbejdslivet. Kom godt i gang med din nye økonomi - det betaler sig at se ud i fremtiden. 

Det kan virke mærkeligt at skulle tænke på pension, når du lige har fået dit første job. Men det er faktisk en rigtig god investering at begynde din opsparing til pension med det samme. Jo flere år du giver pengene at vækste i, desto færre kroner behøver du nemlig selv have op af lommen.

Oveni opsparingen er det en god idé at sikre, at din pensionsordning har forsikringer, der dækker ved dødsfald og ved tab af erhvervsevne. Den ene sikrer dine nærmeste økonomisk, når du falder bort. Den anden holder hånden under dig økonomisk, hvis du skulle miste din erhvervsevne – altså blive så syg eller skadet, at du ikke kan arbejde mere.

Hvis dit nye job inkluderer en pensionsordning fra Danica Pension, vil du modtage en e-mail-invitation til PensionsStart, der hjælper dig med at komme godt i gang.

Med en god pensionsordning, der både indeholder opsparing og forsikringer, kan du trygt se ind i fremtiden og bruge kræfterne på at nyde dit første job.

Vi står altid klar til at rådgive dig om dine muligheder. Du er velkommen til at booke et møde med en af vores rådgivere. 

Se også hvordan andre som dig sparer op til deres pension. 

Hvert år begynder 67.000 danskere i deres første job.

Hver fjerde dansker vil i løbet af deres arbejdsliv blive længerevarende syg.

Hvilken investeringstype
er du? 

Er du til den helt sikre løsning, eller vil du hellere satse på den store gevinst?

Tag et InvesteringsTjek

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?