Du skal flytte

Uanset om du flytter sammen med en anden, flytter for dig selv eller rykker fra én boligtype til en anden, påvirker det som regel din økonomi. Og dermed også din pensionsordning. Det er derfor en god idé, at du tjekker din pension.

Med et PensionsTjek kan du sikre, at din pensionsopsparing og dine forsikringer passer til din boligsituation. Det tager kun nogle få minutter, og du kan nemt justere din ordning, hvis der er brug for det.

Tag et PensionsTjek

Når du flytter, er det en god idé at sikre, at du sparer op til et godt langt liv, og at dine forsikringer fortsat dækker dig og din familie bedst muligt. Så behøver du ikke at tænke på økonomi, hvis du bliver syg, og din familie kan blive boende, hvis der skulle ske dig noget.

Ønsker du rådgivning om bolig og lån, får du som kunde i Danica Pension en lang række fordele i Danske Bank.

Flytter du sammen med en anden, eller flytter I fra en lejebolig til en ejerbolig, kan det også være en god idé at overveje, om I skal sikre hinanden økonomisk. For eksempel så I får gavn af hinandens livsforsikringer, hvis én af jer skulle falde bort i en tidlig alder. I fagsprog kaldes det begunstigelse, og det kan du læse mere om under
Find hjælp.

Flytter du til udlandet, bør du være særligt opmærksom på skattereglerne for din pensionsordning. Det kan du læse mere om i Find hjælp.

Jo større gæld du har i eksempelvis bolig, desto bedre bør du sikre dine efterladte, hvis du falder bort.

Når du flytter, ændrer din økonomi sig ofte. Med et PensionsTjek kan du sikre, at din pensionsordning fortsat passer til dit liv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?