Når din virksomhed skal have ny ejer

Et ejerskifte handler både om at sikre virksomheden og familiens økonomi mange år frem.

Det kræver mange overvejelser at sælge en virksomhed – økonomiske, praktiske og ikke mindst følelsesmæssige. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at pengene fra salget rækker længst muligt. I får naturligvis også fortsat rådgivning om de optimale pensionsforhold for virksomheden og dens medarbejdere.

Skattereglerne ved virksomhedssalg er komplicerede, og der kan ofte være mange penge at tjene med en grundig og rettidig planlægning. Har du eksempelvis allerede en pensionsopsparing, eller skal pengene fra salget sikre dig og familien resten af livet?

I samarbejde med din revisor kan vores rådgivere blandt andet hjælpe med at optimere dit cash flow i årene op til salget, så forholdet mellem løn, udbytte og pensionsopsparing bliver mest fordelagtigt. Det er også muligt at udskyde skattebetalingen ved at indbetale en del af overskuddet fra virksomhedssalget på en pensionsordning.

Kontakt os på 70 13 23 23, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med et ejerskifte.

Danica Pension er en del af Danske Bank-koncernen – din sikre økonomiske rådgiver, når virksomheden skal skifte ejer. Fra planlægning over salg til placering af udbyttet.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.