Overblik over sundhedsværktøjer

Styrk jeres sundhed – plug and play sundhedsværktøjer til jeres virksomhed

I dag er stress og andre livsstilsrelaterede sygdomme en stigende udfordring, og vi ved, at en tidlig indsats her er helt afgørende for at komme problemerne til livs, før de bliver til rigtige sygedage. 

Sygemeldinger kan koste din virksomhed dyrt på bundlinjen. Det vil vi gerne hjælpe jer med at undgå.

Derfor har vi udviklet en række plug and play sundhedsværktøjer, der er frit tilgængelige for din virksomhed, dine ledere og dine medarbejdere, og som kan bidrage til at styrke sundheden blandt medarbejderne og forhåbentlig forebygge sygemeldinger og sygdom.

Sundhedsværktøjerne er udviklet i samarbejde med sundhedsfaglige eksperter, og de indeholder alt fra gode råd, sundhedstests, podcasts, træningsprogrammer med videre.

Sundhedsværktøjerne er alle skalerbare. De indeholder digitale plug and play elementer, hvilket gør dem lette at integrere og lette for medarbejderen at anvende. Derudover er der også mulighed for at udvide koncepterne i form af tilkøb af ekstra kurser, workshops og fordrag.

Det hybride arbejdsliv

Mange har i dag et hybridt arbejdsliv, hvor det er meget forskelligt hvor, hvornår og hvordan, der arbejdes. Som leder er det vigtigt, at du skaber nogle gode rammer, som hjælper dig og dine medarbejdere med at få mest muligt ud af det hybride arbejdsliv.

Gå til det hybride arbejdsliv for ledere

Unge på arbejdspladsen

Den gruppe af unge mennesker, der i disse år rammer arbejdsmarkedet, har ofte nogle andre behov end deres ældre kollegaer. Det stiller større krav til dig som leder. Her får du konkrete råd og værktøjer til, hvordan du giver dine unge medarbejdere den bedste start på arbejdslivet.

Gå til Unge på arbejdspladsen

Sund Performance™

Sund Performance™ består af tre områder: fokus, mentale pauser og prioritering. Hvert område indeholder mentale træningsøvelser, som kan hjælpe dig og dine medarbejdere til at blive bedre versioner af jer selv.

Gå til Sund Performance

Skærm Tiden

Med skærmen ved hånden kan vi altid være opdaterede og tilgængelige – både på arbejdet og hjemme. Men når vi har vænnet os til at tjekke mobilen hele tiden, så kan det tyde på, at forbruget har taget overhånd.

Gå til Skærm Tiden

Skærm Søvnen

For at du og dine medarbejdere kan yde det optimale i en travl hverdag og opleve generel velvære både fysisk og mentalt, er god og uforstyrret søvn essentiel. Her får I gode råd om, hvad I kan gøre for at få den gode søvn.

Gå til Skærm Søvnen


Balance og mental trivsel

Her får både du og dine medarbejdere værktøjer, der kan hjælpe jer godt på vej til mere balance og mental trivsel. Du finder også guides og gode råd til, hvad I sammen kan gøre, hvis mistrivslen alligevel sniger sig ind.

Gå til Balance og mental trivsel

Power Breaks

Der skal kun få ændringer til for at mindske de fysiske gener ved stillesiddende arbejde. Her kan I finde tips og videoguides til, hvordan du og dine medarbejdere får mere bevægelse ind i jeres arbejdsdag.

Gå til Power Breaks

Sunde Stemmer

Sunde stemmer er Danica Pensions podcast-serie. I hvert afsnit har vi en ny gæst i studiet, der fortæller om deres syn på fysisk og mental sundhed. Du og dine medarbejdere kan lytte og abonnere på Sunde Stemmer på jeres foretrukne podcast medie.

Gå til Sunde Stemmer

Gå dig glad og sund

Er du ikke til løb eller udholdenhedstræning, eller har du svært ved at få motion ind som en naturlig del af din hverdag, så er der her gode nyheder. Du kan tabe dig, komme i god form og få et bedre humør af at gå.

Gå til Gå dig glad og sund

Vores plug and play sundhedsværktøjer kan
blandt andet indeholde:

Introduktionsfilm

Korte film der introducerer sundhedsværktøjet og teorien bag. Filmene kan bruges til at præsentere dine medarbejdere for værktøjet.

Personlig test

Specialudviklede test som alle medarbejdere kan tage og finde ud af, hvad der er mest hensigtsmæssigt, de arbejder videre med.

Træningsprogram

Vi har både guidede lydfiler og skrevne træningsprogrammer som medarbejderen kan gøre brug af, når det passer ind i en travl hverdag.

Gode råd

Sammen med vores forskellige partnere, der alle er eksperter inden for sundhed, udvikler vi gode råd til dig og dine medarbejdere.

Kommunikationspakke

Plakater, mail- og intranetskabeloner til, hvordan et sundhedsværktøj kan blive kommunikeret ud til medarbejderne internt i jeres virksomhed.

Podcast

Vores sundhedspodcast, Sunde Stemmer, giver dig og dine medarbejdere gode råd og yderligere information om flere af sundhedsværktøjerne.

Interesseret i at høre mere?

Fælles for alle vores forebyggelseskoncepter er, at det er muligt at lave tilkøb af foredrag og kurser med førende eksperter og specialister inden for alle de forskellige sundhedsområder.

Hvis I vil høre mere, skal I kontakte jeres kontaktperson hos Danica Pension.

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.