Opsparing til det lange liv på pension

Dine medarbejdere kan forvente at leve længere end tidligere generationer, og de vil gerne leve bedre, når de går på pension. Men 40 procent af danskerne sparer ikke nok op til pensionen – og endnu flere er bekymrede for, om de gør. Derfor er det vigtigt med en pensionsopsparing, som gør dine medarbejdere trygge ved, at de er økonomisk godt stillet til et langt liv på pension.

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.Kontakt os nu

Tlf.: 70 13 23 23

Investering på den lange bane

Størrelsen på pensionsopsparingen er vigtigst den dag, du og dine medarbejdere går på pension. Vores klare anbefaling er, at I får udbetalt, hvad der svarer til 80 procent af jeres løn, når I går på pension – og resten af livet. Forbruget falder nemlig ikke i løbet af pensionstilværelsen, som man ellers kunne tro.

Derfor handler investering af din og dine medarbejderes pensionsopsparing om at sikre robusthed og størst muligt afkast på den lange bane. Vi fordeler investeringerne mellem aktiver med lavere risiko, f.eks. obligationer, og aktiver med højere afkast, f.eks. aktier. Og vi overvåger markederne og tilpasser investeringerne, når det er nødvendigt, så vi sikrer jer det bedst mulige afkast på sigt.


Som en af Nordens største forvaltere af pensionsmidler er vores mål at give dine medarbejdere det størst mulige afkast på investeringen af pensionsopsparingen

40 % af danskerne sparer ikke nok op til pensionen

Kilde: Danica Pension, PensionsTjek

60 % af danskerne er bekymrede for, om de sparer nok op til pensionen

Kilde: Userneeds, april 2018

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.