Når medarbejdere bliver syge, og forsikringer er vigtige

Det kan have store konsekvenser, hvis dine medarbejdere ikke er rigtigt forsikret og uheldet er ude. I virksomheden kan det medføre lavere produktivitet og længere sygefravær. Og dine medarbejdere kan risikere, at de ikke kan opretholde deres levestandard eller må vente på en operation. Det er derfor vigtigt, at jeres firmapensionsaftale har de rigtige forsikringer, som skaber tryghed for den enkelte – og for virksomheden.

Kontakt os og hør mere

Syge medarbejdere, der går på arbejde, koster virksomheder 7 gange så meget som sygefravær

Kilder: Københavns Universitet, Harvard Business Review & BMJ

3B44A06A4783A56B

Forsikringer der skaber tryghed

Du og dine medarbejdere skal være trygge ved, at I er ordentligt forsikret, hvis der en dag skulle ske jer noget. Derfor indeholder firmapensionsaftalen en række forsikringer, som dækker dig og dine medarbejdere – både på arbejde og i fritiden.

Vi hjælper dig og dine medarbejdere med at sætte ind, inden skaden sker. For eksempel med værktøjer til at bekæmpe stress og gener fra stillesiddende arbejde. Og ved at give jer adgang til for eksempel psykolog og fysioterapi, inden skaden udvikler sig til et større problem.

Bliver en medarbejder syg eller får en skade, så evnen til at arbejde mistes, handler det om en effektiv og målrettet indsats. Med en dækning ved tab af erhvervsevne kan du forkorte sygdomsforløb med op til 30 procent. Og med sundhedssikringen kan du sikre dine medarbejdere hurtig adgang til behandling. Det har stor betydning – både for medarbejderen og virksomheden.

Hver fjerde dansker vil i løbet af deres arbejdsliv blive længerevarende syg

Kilde: Danica Pension

72 % af danskerne vil gerne have en forsikring, der sikrer, at de kan opretholde deres levestandard, hvis de bliver langvarigt sygemeldt

Kilde: Userneeds, juli 2015Kontakt os nu

Tlf.: 70 13 23 23
Mail: kontakt@danicapension.dk

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.