Din pensionsordning: Få klare anbefalinger

Du skal blot logge på med dit NemID og svare på 6 spørgsmål om dit liv og din økonomi. Så kan vi give dig klare anbefalinger til, om og i givet fald hvordan du skal justere din pensionsordning. På den måde passer din pensionsordning til, hvor du er i livet. Gør det hellere nu end i morgen, så du er sikker på at være rigtigt forsikret, hvis du for eksempel skulle være så uheldig at miste evnen til at arbejde i kortere eller længere tid. 

Det skal du tage stilling til

Hvor meget har du mulighed for at indbetale til pension nu? Vil du overføre dine tidligere pensionsordninger til din ordning i Danica Pension? Og hvor godt vil du være forsikret? Se her, hvordan du tjekker og tilpasser din pensionsordning.

Læs mere

9F56FBF24783A56B

Meget mere end en opsparing

Opsparing til pension er kun en del af din pensionsordning her hos os. Du har også forsikringer, der sikrer dig, hvis uheldet er ude. Og du har adgang til spændende sundhedstilbud, som vi håber, du vil benytte dig af.

9A039FA5

Vi tager fat på dig, når du bør tilpasse pensionsordningen

Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Meget kan nå at ændre sig på lang sigt. Og på kort tid. Vi hjælper dig med at være på forkant med din pensionsordning, så du er rigtigt sikret i dag, i morgen og i fremtiden.