Del

Saml dine pensionsordninger

Har du blot to andre pensionsordninger hos forskellige pensionsselskaber, kan du ved at samle dem måske øge din pensionsopsparing med mere end 100.000 kr. 

Saml dine pensioner, når du skifter job
I mange tilfælde skifter du pensionsselskab, når du skifter job, og så kan det være en god idé samtidig at få samlet pensionsopsparingerne.

- Når du bliver kunde i Danica Pension, hjælper vi dig med at finde ud af, om du har pensionsopsparinger i flere pensionsselskaber. Allerførst skal du nemlig tjekke din pensionsordning med vores online værktøj PensionsStart. Og her bliver du spurgt, om vi må hente oplysninger om dine andre pensionsordninger via pensionsinfo.dk, hvor alle oplysninger om pensioner i Danmark ligger, fortæller Mads Moberg Reumert.

- Og hvis du giver tilladelse til, at vi må hente dine oplysninger, så får du en skræddersyet anbefaling fra os med det samme til, hvilke pensionsopsparinger du med bør samle. Tilladelsen kan du give, når du gennemgår PensionsStart.

Hvornår skal du ikke samle pensioner?
Der kan være situationer, hvor det ikke er en god idé at samle dine pensionsordninger. Du kan for eksempel have nogle særlige vilkår knyttet til din pensionsordning. Det kan være garantier på udbetaling eller forsikringsdækninger, du ikke længere kan oprette, men som du stadig har brug for. I PensionsStart og PensionsTjek får du en klar anbefaling til lige netop din ordning.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvornår den pensionsopsparing, du overvejer at flytte, er oprettet. Det kan eksempelvis have betydning for, hvornår du må starte udbetaling af din pensionsopsparing. Det tages der højde for i anbefalingen til lige netop din ordning.


Få din personlige anbefaling nu